Vista normal Vista MARC Vista ISBD

La ciencia de las golosinas / W. P. Edwards

por Edwards, W. P [autor/a]; Vercet Tormo, Antonio [tradutor/a].
Tipo: materialTypeLabelLibroEditor: Zaragoza : Acribia , 2002 Edición: 1.Descrición: 185 p. ; 17 x 24 cm.ISBN: 9788420009643 .Títulos uniformes: Science of Sugar Confectionery.Materia(s): Repostería | Azucre | Lambonadas | Tecnoloxía dos alimentosRecursos en liña: Faga clic para acceso en liña
Contido:
Prefacio - 1. Introducción - 2. Ciencia básica - 3 . Ingredientes - 4. Emulgentes, colorantes y aromas - 5. La fábrica de golosinas - 6. Azúcar vítreo en la química de los caramelos duros - 7. Productos que contienen azúcar en gránulos - 8. Grageado - 9. Toffees y caramelos blandos - 10. Gomas, productos gelificados y regaliz - 11. Goma de mascar - 12. Productos aireados, espumas - 13. Confitería sin azúcar - 14. Pastillas o lozengues - 15. Tabletas o comprimidos - 16. Experimentos - 17. El futuro - Índice alfabético.
    valoración media: 0.0 (0 votos)
Tipo de ítem Localización actual Sinatura topográfica Dispoñibilidade Data de vencemento Código de barras Datos do exemplar
Prestable CIFP Paseo das Pontes
Sala préstamo
660 EDW cie Dispoñible CER005000000494

Prefacio - 1. Introducción - 2. Ciencia básica - 3 . Ingredientes - 4. Emulgentes, colorantes y aromas - 5. La fábrica de golosinas - 6. Azúcar vítreo en la química de los caramelos duros - 7. Productos que contienen azúcar en gránulos - 8. Grageado - 9. Toffees y caramelos blandos - 10. Gomas, productos gelificados y regaliz - 11. Goma de mascar - 12. Productos aireados, espumas - 13. Confitería sin azúcar - 14. Pastillas o lozengues - 15. Tabletas o comprimidos - 16. Experimentos - 17. El futuro - Índice alfabético.

Formación Profesional

Adultos/as

1º-2º BAC

Coa tecnoloxía Koha