000 -CABECEIRA |
Campo de control de longitud fija |
01309nam a2200253 a 4500 |
INFORMACIÓN XERAL |
Códigos de información de lonxitude fixa |
020422s2002 sp f 0011 spa d |
ISBN |
ISBN |
9788420009643 |
CDU |
CDU |
641.85 |
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA |
Nome de persoa |
Edwards, W. P. |
Termo indicativo de función |
autor/a |
-- |
256557 |
TÍTULO UNIFORME |
Título uniforme |
Science of Sugar Confectionery |
MENCIÓN DE TÍTULO |
Título |
La ciencia de las golosinas |
Autores |
/ W. P. Edwards |
EDICIÓN |
Edición |
1 |
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN |
Lugar de publicación |
Zaragoza |
Editorial |
: Acribia |
Data de publicación |
, 2002 |
DESCRICIÓN FÍSICA |
Extensión |
185 p. |
Dimensións |
; 17 x 24 cm. |
NOTA DE CONTIDO |
Nota de contido |
Prefacio - 1. Introducción - 2. Ciencia básica - 3 . Ingredientes - 4. Emulgentes, colorantes y aromas - 5. La fábrica de golosinas - 6. Azúcar vítreo en la química de los caramelos duros - 7. Productos que contienen azúcar en gránulos - 8. Grageado - 9. Toffees y caramelos blandos - 10. Gomas, productos gelificados y regaliz - 11. Goma de mascar - 12. Productos aireados, espumas - 13. Confitería sin azúcar - 14. Pastillas o lozengues - 15. Tabletas o comprimidos - 16. Experimentos - 17. El futuro - Índice alfabético. |
DESTINATARIOS |
Nota de audiencia |
Formación Profesional |
-- |
Adultos/as |
-- |
1º-2º BAC |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
Repostería |
-- |
56829 |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
Azucre |
-- |
92077 |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
Lambonadas |
-- |
256558 |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
Tecnoloxía dos alimentos |
-- |
256559 |
SECUNDARIAS-AUTOR |
Nome de persoa |
Vercet Tormo, Antonio |
Termo indicativo de función |
tradutor/a |
-- |
256560 |
ACCESO ELECTRÓNICO |
Dirección de internet |
https://www.editorialacribia.com/libro/la-ciencia-de-las-golosinas_54059/ |
REFERENCIA ILS ANTERIOR |
-- |
2 |