Vista normal Vista MARC Vista ISBD

El gran libro de la cocina de la caza

por Graf Kujawski, Olgierd E.J [autor/a]; Raebel Guma, Guillermo [tradutor/a].
Tipo: materialTypeLabelLibroEditor: León Everest 1994 Edición: 2ª.Descrición: 216 p. il. col. 31 cm.ISBN: 8424123298.Títulos uniformes: Das grosse Buch vom Wild.Materia(s): Hostalería | Cociña | Receitas | CazaResumo: Una enciclopedia completa sobre las diferentes clases de caza, con múltiples recetas y todos los procesos de preparación explicados con gran lujo de detalles en series de fotografías a todo color.
    valoración media: 0.0 (0 votos)
Tipo de ítem Localización actual Sinatura topográfica Dispoñibilidade Data de vencemento Código de barras Datos do exemplar
Consulta en sala CIFP Paseo das Pontes
641.8 OLG gra Dispoñible CER005000000356

Una enciclopedia completa sobre las diferentes clases de caza, con múltiples recetas y todos los procesos de preparación explicados con gran lujo de detalles en series de fotografías a todo color.

Formación Profesional

Coa tecnoloxía Koha