Exuberancia (Rexistro nro. 1572858)
[ vista simple ]
000 -CABECEIRA | |
---|---|
Campo de control de longitud fija | 02417nam a2200361 c 4500 |
INFORMACIÓN XERAL | |
Códigos de información de lonxitude fixa | 210709s2021 sp a g |||| 001 0 spa |
DEPÓSITO LEGAL | |
Número de copyright ou de depósito legal | B 6684-2021 |
ISBN | |
ISBN | 9788416295074 |
CDU | |
CDU | 641.56-056.84(083.12) |
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA | |
Nome de persoa | Ottolenghi, Yotam |
Datas asociadas ao nome | (1968- ) |
Termo indicativo de función | autor/a |
-- | 265827 |
TÍTULO UNIFORME | |
Título uniforme | Plenty more |
MENCIÓN DE TÍTULO | |
Título | Exuberancia |
Resto do título | : La vibrante cocina vegetariana |
Autores | / Yotam Ottolenghi |
EDICIÓN | |
Edición | Primera edición con esta portada: julio de 2021 |
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN | |
Lugar de publicación | Barcelona |
Editorial | : Salamandra |
Data de publicación | , 2021 |
DESCRICIÓN FÍSICA | |
Extensión | 351 p. |
Outras características físicas | : fot. (cor) |
Dimensións | ; 28 cm |
MENCIÓN DE SERIE | |
Mención de serie | fun & food |
NOTA XERAL | |
Nota xeral | «Otro libro bellísimo que recoge una selección de recetas del gurú de la cocina vegetal. El mediático Ottolenghi presenta platos que por su escasa complejidad y su estética despiertan el apetito y el deseo por una cocina fresca y saludable.» Cristina Jolonch, La Vanguardia «Exuberancia recoge todas sus influencias previas y amplía su alcance para incluir el Caribe, la India, Japón y Tailandia, a veces simultáneamente, con excelentes resultados.» The New York Times |
NOTA DE CONTIDO | |
Nota de contido | Introducción Mezclando Al vapor Escaldado A fuego lento Braseado A la parrilla Asado Frito Machacando Cascando Al horno Endulzando |
RESUMO | |
Resumo | Yotam Ottolenghi es uno de los chefs más aplaudidos del mundo. Tras el gran éxito de Jerusalén, en este nuevo y esperado libro, Ottolenghi vuelve a explorar la variada cocina vegetariana con un enfoque marcadamente personal. Clasificadas por método de cocción, las más de 150 recetas que nos propone hacen hincapié en los productos de temporada y las especias, ofreciendo un amplio abanico de sabores intensos. Así, sus deliciosos, suculentos y coloridos platos convierten Exuberancia en una obra obligada tanto para vegetarianos como para el público en general, que descubrirá una nueva forma de cocinar y comer verduras y hortalizas. |
DESTINATARIOS | |
Nota de audiencia | Formación Profesional |
-- | Adultos/as |
MATERIA--TERMO DE MATERIA | |
Termo de materia | Cociña vexetariana |
-- | 265828 |
MATERIA--TERMO DE MATERIA | |
Termo de materia | Cociña |
-- | 15524 |
MATERIA--TERMO DE MATERIA | |
Termo de materia | Vegana |
-- | 265830 |
MATERIA--TERMO DE MATERIA | |
Termo de materia | Vexetariana |
-- | 265831 |
MATERIA--TERMO DE MATERIA | |
Termo de materia | Receitas |
-- | 30544 |
MATERIA--TERMO DE MATERIA | |
Termo de materia | Técnicas culinarias |
-- | 265615 |
MATERIA--TERMO DE MATERIA | |
Termo de materia | Vexetais |
-- | 51036 |
MATERIA--TERMO DE MATERIA | |
Termo de materia | Verduras |
-- | 73067 |
MATERIA--TERMO DE MATERIA | |
Termo de materia | Hortalizas |
-- | 7498 |
SECUNDARIAS-AUTOR | |
Nome de persoa | Trilla, Jordi |
Termo indicativo de función | tradutor/a |
-- | 265829 |
ACCESO ELECTRÓNICO | |
Dirección de internet | https://www.penguinlibros.com/es/libros-de-cocina/37573-libro-exuberancia-la-vibrante-cocina-vegetariana-9788416295074/fragmento |
REFERENCIA ILS ANTERIOR | |
-- | 2 |
Retirado | Perdido | Fonte de clasificación ou esquema | Estragado | Non para préstamo | Localización permanente | Localización actual | Localización en andeis | Data de alta no sistema | Fonte de adquisición | Sinatura correspondente á clasificación | Parte da sinatura que identifica ao exemplar | Sinatura completa | Código de barras | Data da última consulta | Tipo de ítem de Koha |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
CIFP Paseo das Pontes | CIFP Paseo das Pontes | Sala préstamo | 2025-03-23 | PLAMBE 24-25 | 641.7 | exu | 641.7 OTT exu | CER005000000625 | 2025-03-23 | Prestable |