Exuberancia (Rexistro nro. 1572858)

000 -CABECEIRA
Campo de control de longitud fija 02417nam a2200361 c 4500
INFORMACIÓN XERAL
Códigos de información de lonxitude fixa 210709s2021 sp a g |||| 001 0 spa
DEPÓSITO LEGAL
Número de copyright ou de depósito legal B 6684-2021
ISBN
ISBN 9788416295074
CDU
CDU 641.56-056.84(083.12)
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA
Nome de persoa Ottolenghi, Yotam
Datas asociadas ao nome (1968- )
Termo indicativo de función autor/a
-- 265827
TÍTULO UNIFORME
Título uniforme Plenty more
MENCIÓN DE TÍTULO
Título Exuberancia
Resto do título : La vibrante cocina vegetariana
Autores / Yotam Ottolenghi
EDICIÓN
Edición Primera edición con esta portada: julio de 2021
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN
Lugar de publicación Barcelona
Editorial : Salamandra
Data de publicación , 2021
DESCRICIÓN FÍSICA
Extensión 351 p.
Outras características físicas : fot. (cor)
Dimensións ; 28 cm
MENCIÓN DE SERIE
Mención de serie fun & food
NOTA XERAL
Nota xeral «Otro libro bellísimo que recoge una selección de recetas del gurú de la cocina vegetal. El mediático Ottolenghi presenta platos que por su escasa complejidad y su estética despiertan el apetito y el deseo por una cocina fresca y saludable.»
Cristina Jolonch, La Vanguardia

«Exuberancia recoge todas sus influencias previas y amplía su alcance para incluir el Caribe, la India, Japón y Tailandia, a veces simultáneamente, con excelentes resultados.»
The New York Times
NOTA DE CONTIDO
Nota de contido Introducción
Mezclando
Al vapor
Escaldado
A fuego lento
Braseado
A la parrilla
Asado
Frito
Machacando
Cascando
Al horno
Endulzando
RESUMO
Resumo Yotam Ottolenghi es uno de los chefs más aplaudidos del mundo. Tras el gran éxito de Jerusalén, en este nuevo y esperado libro, Ottolenghi vuelve a explorar la variada cocina vegetariana con un enfoque marcadamente personal.

Clasificadas por método de cocción, las más de 150 recetas que nos propone hacen hincapié en los productos de temporada y las especias, ofreciendo un amplio abanico de sabores intensos. Así, sus deliciosos, suculentos y coloridos platos convierten Exuberancia en una obra obligada tanto para vegetarianos como para el público en general, que descubrirá una nueva forma de cocinar y comer verduras y hortalizas.
DESTINATARIOS
Nota de audiencia Formación Profesional
-- Adultos/as
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Cociña vexetariana
-- 265828
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Cociña
-- 15524
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Vegana
-- 265830
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Vexetariana
-- 265831
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Receitas
-- 30544
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Técnicas culinarias
-- 265615
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Vexetais
-- 51036
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Verduras
-- 73067
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Hortalizas
-- 7498
SECUNDARIAS-AUTOR
Nome de persoa Trilla, Jordi
Termo indicativo de función tradutor/a
-- 265829
ACCESO ELECTRÓNICO
Dirección de internet https://www.penguinlibros.com/es/libros-de-cocina/37573-libro-exuberancia-la-vibrante-cocina-vegetariana-9788416295074/fragmento
REFERENCIA ILS ANTERIOR
-- 2
Exemplares
Retirado Perdido Fonte de clasificación ou esquema Estragado Non para préstamo Localización permanente Localización actual Localización en andeis Data de alta no sistema Fonte de adquisición Sinatura correspondente á clasificación Parte da sinatura que identifica ao exemplar Sinatura completa Código de barras Data da última consulta Tipo de ítem de Koha
          CIFP Paseo das Pontes CIFP Paseo das Pontes Sala préstamo 2025-03-23 PLAMBE 24-25 641.7 exu 641.7 OTT exu CER005000000625 2025-03-23 Prestable

Coa tecnoloxía Koha