Elaboraciones de panadería y bollería / (Rexistro nro. 1478140)
[ vista simple ]
000 -CABECEIRA | |
---|---|
Campo de control de longitud fija | 01713nam a2200277 i 4500 |
INFORMACIÓN XERAL | |
Códigos de información de lonxitude fixa | 211218s2021 sp e ||| | spa c |
DEPÓSITO LEGAL | |
Número de copyright ou de depósito legal | M 16640-2021 |
ISBN | |
ISBN | 9788413660837 |
CDU | |
CDU | 664.66(083.12) |
CDU | |
CDU | 641.85 |
CDU | |
CDU | 664.68 |
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA | |
Nome de persoa | Carrero Casarrubios, Pilar |
Termo indicativo de función | autor/a |
-- | 237622 |
MENCIÓN DE TÍTULO | |
Título | Elaboraciones de panadería y bollería / |
Autores | /María Pilar Carrero Casarrubios, Elena Rodríguez Crespo. |
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN | |
Lugar de publicación | Madrid |
Editorial | :Paraninfo |
Data de publicación | ,2021 |
DESCRICIÓN FÍSICA | |
Extensión | 229 p. |
Outras características físicas | : fot(cor) |
Dimensións | ; 24cm |
MENCIÓN DE SERIE | |
Mención de serie | Ciclos formativos |
NOTA XERAL | |
Nota xeral | Este libro desarrolla los contenidos del módulo profesional de Elaboraciones de panadería y bollería, del Ciclo Formativo de grado medio en Panadería, Repostería y Confitería, perteneciente a la familia profesional de Industrias Alimentarias |
NOTA DE CONTIDO | |
Nota de contido | pan bollería hojaldrada bollería fermentada elaboraciones saladas |
RESUMO | |
Resumo | En esta obra se explica el proceso de elaboración del pan y sus variedades. Se estudian la historia y características nutricionales del pan y sus componentes; los tipos de harinas y materias primas utilizadas en la elaboración de cada tipo de pan; así como los procesos para elaborar masas fermentadas y los tipos de fermentos, masas y anomalías y medidas correctoras. Además, se explican y recogen las principales recetas de bollería fermentada y hojaldrada, así como de diversas elaboraciones saladas como empanada, pizza o coca. |
DESTINATARIOS | |
Nota de audiencia | Formación Profesional |
MATERIA--TERMO DE MATERIA | |
Termo de materia | Pan |
Subdivisión de forma | Recetas |
-- | 46365 |
MATERIA--TERMO DE MATERIA | |
Termo de materia | Repostería |
-- | 56829 |
SECUNDARIAS-AUTOR | |
Nome de persoa | Rodríguez Crespo, Elena |
Termo indicativo de función | autor/a |
-- | 237623 |
ACCESO ELECTRÓNICO | |
Dirección de internet | https://www.paraninfo.es/catalogo/9788413660837/elaboraciones-de-panaderia-y-bolleria |
REFERENCIA ILS ANTERIOR | |
-- | 2 |
Retirado | Perdido | Fonte de clasificación ou esquema | Estragado | Non para préstamo | Localización permanente | Localización actual | Localización en andeis | Data de alta no sistema | Fonte de adquisición | Sinatura correspondente á clasificación | Parte da sinatura que identifica ao exemplar | Sinatura completa | Código de barras | Data da última consulta | Tipo de ítem de Koha |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
CIFP Paseo das Pontes | CIFP Paseo das Pontes | Sala préstamo | 2025-01-09 | PFFP 23-24 | 664.0 | ela | 664.0 CAR ela | CER005000000441 | 2025-01-09 | Prestable | |||||
IES Sanxillao | IES Sanxillao | Sala préstamo | 2025-01-17 | Doazón | 64 | ela | 64 CAR ela | LED023000013833 | 2025-01-17 | Prestable |