Elaboraciones de panadería y bollería / (Rexistro nro. 1478140)

000 -CABECEIRA
Campo de control de longitud fija 01713nam a2200277 i 4500
INFORMACIÓN XERAL
Códigos de información de lonxitude fixa 211218s2021 sp e ||| | spa c
DEPÓSITO LEGAL
Número de copyright ou de depósito legal M 16640-2021
ISBN
ISBN 9788413660837
CDU
CDU 664.66(083.12)
CDU
CDU 641.85
CDU
CDU 664.68
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA
Nome de persoa Carrero Casarrubios, Pilar
Termo indicativo de función autor/a
-- 237622
MENCIÓN DE TÍTULO
Título Elaboraciones de panadería y bollería /
Autores /María Pilar Carrero Casarrubios, Elena Rodríguez Crespo.
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN
Lugar de publicación Madrid
Editorial :Paraninfo
Data de publicación ,2021
DESCRICIÓN FÍSICA
Extensión 229 p.
Outras características físicas : fot(cor)
Dimensións ; 24cm
MENCIÓN DE SERIE
Mención de serie Ciclos formativos
NOTA XERAL
Nota xeral Este libro desarrolla los contenidos del módulo profesional de Elaboraciones de panadería y bollería, del Ciclo Formativo de grado medio en Panadería, Repostería y Confitería, perteneciente a la familia profesional de Industrias Alimentarias
NOTA DE CONTIDO
Nota de contido pan
bollería hojaldrada
bollería fermentada
elaboraciones saladas
RESUMO
Resumo En esta obra se explica el proceso de elaboración del pan y sus variedades. Se estudian la historia y características nutricionales del pan y sus componentes; los tipos de harinas y materias primas utilizadas en la elaboración de cada tipo de pan; así como los procesos para elaborar masas fermentadas y los tipos de fermentos, masas y anomalías y medidas correctoras. Además, se explican y recogen las principales recetas de bollería fermentada y hojaldrada, así como de diversas elaboraciones saladas como empanada, pizza o coca.
DESTINATARIOS
Nota de audiencia Formación Profesional
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Pan
Subdivisión de forma Recetas
-- 46365
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Repostería
-- 56829
SECUNDARIAS-AUTOR
Nome de persoa Rodríguez Crespo, Elena
Termo indicativo de función autor/a
-- 237623
ACCESO ELECTRÓNICO
Dirección de internet https://www.paraninfo.es/catalogo/9788413660837/elaboraciones-de-panaderia-y-bolleria
REFERENCIA ILS ANTERIOR
-- 2
Exemplares
Retirado Perdido Fonte de clasificación ou esquema Estragado Non para préstamo Localización permanente Localización actual Localización en andeis Data de alta no sistema Fonte de adquisición Sinatura correspondente á clasificación Parte da sinatura que identifica ao exemplar Sinatura completa Código de barras Data da última consulta Tipo de ítem de Koha
          CIFP Paseo das Pontes CIFP Paseo das Pontes Sala préstamo 2025-01-09 PFFP 23-24 664.0 ela 664.0 CAR ela CER005000000441 2025-01-09 Prestable
          IES Sanxillao IES Sanxillao Sala préstamo 2025-01-17 Doazón 64 ela 64 CAR ela LED023000013833 2025-01-17 Prestable

Coa tecnoloxía Koha