Fabricación de pan (Rexistro nro. 1118021)

000 -CABECEIRA
Campo de control de longitud fija 01065nam a2200217 i 4500
INFORMACIÓN XERAL
Códigos de información de lonxitude fixa 240927s2007 sp ||||f |||| ||| ||spa d
ISBN
ISBN 9788420009834
CDU
CDU 641
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA
Nome de persoa Cauvain, Stanley P.
Termo indicativo de función autor/a
-- 211899
MENCIÓN DE TÍTULO
Título Fabricación de pan
EDICIÓN
Edición Primeira
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN
Lugar de publicación Zaragoza (España)
Editorial : Acribia S.A.
Data de publicación , 2007
DESCRICIÓN FÍSICA
Extensión 442
Dimensións ; 17x24
RESUMO
Resumo Pan: el producto - Procesos de panificación - Ingredientes funcionales - Amasado y procesado de la masa - Fermentación, horneado y enfriamiento - Fermentación controlada y congelación de la masa - Aplicación de bases de datos de conocimientos- Panificación en el mundo - Productos fermentados especiales – Alteración y envejecimiento del pan – Fundamentos de la formación de la masa - La molienda - Otros cereales en panificación.
DESTINATARIOS
Nota de audiencia Formación Profesional
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Hostelería e turismo
-- 211604
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Panadería
-- 206328
SECUNDARIAS-AUTOR
Nome de persoa Young, Linda S.
Termo indicativo de función autor/a
-- 211900
ACCESO ELECTRÓNICO
Dirección de internet https://www.editorialacribia.com/libro/fabricacion-de-pan_54164/
REFERENCIA ILS ANTERIOR
-- 2
Exemplares
Retirado Perdido Fonte de clasificación ou esquema Estragado Non para préstamo Localización permanente Localización actual Data de alta no sistema Sinatura correspondente á clasificación Parte da sinatura que identifica ao exemplar Sinatura completa Código de barras Data da última consulta Tipo de ítem de Koha
          CIFP Paseo das Pontes CIFP Paseo das Pontes 2024-09-27 664.6 FAB 664.6 CAU FAB CER005000000305 2024-09-27 Prestable

Coa tecnoloxía Koha