New table for two : inglés para cocina y restauración. / M. Milagros Esteban García, Pilar Rodríguez Arancón
por Esteban García, M. Milagros [autor/a]
; Rodríguez Arancón, Pilar [asesor/a]
.
Tipo: 


Tipo de ítem | Localización actual | Sinatura topográfica | Dispoñibilidade | Notas | Data de vencemento | Código de barras | Datos do exemplar |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Préstamo especial | CIFP Paseo das Pontes Departamento | 81E EST eng | Dispoñible (Acceso restrinxido) | Préstamo exclusivo profesorado | CER005000000674 |
|
Libro de texto do ciclo superior de Dirección de cociña e Dirección de Servizos de Restauración.
Para estudantes dos Ciclos formativos da familia profesional de Hostalaría e Turismo:
• Grado medio:
— Cocina y Gastronomía.
— Servicios en Restauración.
• Grado superior:
— Dirección de Cocina.
— Dirección de Servicios de Restauración.
Este curso proporciona aos estudantes o inglés básico necesario para navegar polo mundo profesional da cociña e da restauración. O contido do libro de texto segue o programa académico destes estudos e adáptase aos requisitos do Marco Común Europeo de Referencia para as Linguas. Nesta segunda edición revisada, os estudantes poden practicar habilidades receptivas e produtivas da lingua estranxeira (escoitar, ler, escribir e falar) a través de lecturas actualizadas e actividades significativas e atractivas. No libro do alumno inclúense exercicios de gramática e vocabulario para que tamén se poida utilizar como caderno de traballo.