Vista normal Vista MARC Vista ISBD

New table for two : inglés para cocina y restauración. / M. Milagros Esteban García, Pilar Rodríguez Arancón

por Esteban García, M. Milagros [autor/a]; Rodríguez Arancón, Pilar [asesor/a].
Tipo: materialTypeLabelLibroEditor: Madrid : Paraninfo , 2017 Edición: 2nd ed.Descrición: 211 p. ill.; col. 27 cm.ISBN: 9788428339025.Materia(s): Lingua inglesa -- Hostalaría -- Exercicios prácticos | Lengua inglesa -- Hostalaría e turismo -- Ejercicios prácticos
Contido:
Para estudantes dos Ciclos formativos da familia profesional de Hostalaría e Turismo: • Grado medio: — Cocina y Gastronomía. — Servicios en Restauración. • Grado superior: — Dirección de Cocina. — Dirección de Servicios de Restauración.
Resumo: Este curso proporciona aos estudantes o inglés básico necesario para navegar polo mundo profesional da cociña e da restauración. O contido do libro de texto segue o programa académico destes estudos e adáptase aos requisitos do Marco Común Europeo de Referencia para as Linguas. Nesta segunda edición revisada, os estudantes poden practicar habilidades receptivas e produtivas da lingua estranxeira (escoitar, ler, escribir e falar) a través de lecturas actualizadas e actividades significativas e atractivas. No libro do alumno inclúense exercicios de gramática e vocabulario para que tamén se poida utilizar como caderno de traballo.
    valoración media: 0.0 (0 votos)
Tipo de ítem Localización actual Sinatura topográfica Dispoñibilidade Notas Data de vencemento Código de barras Datos do exemplar
Préstamo especial CIFP Paseo das Pontes
Departamento
81E EST eng Dispoñible (Acceso restrinxido) Préstamo exclusivo profesorado CER005000000674

Libro de texto do ciclo superior de Dirección de cociña e Dirección de Servizos de Restauración.

Para estudantes dos Ciclos formativos da familia profesional de Hostalaría e Turismo:

• Grado medio:
— Cocina y Gastronomía.
— Servicios en Restauración.

• Grado superior:
— Dirección de Cocina.
— Dirección de Servicios de Restauración.

Este curso proporciona aos estudantes o inglés básico necesario para navegar polo mundo profesional da cociña e da restauración. O contido do libro de texto segue o programa académico destes estudos e adáptase aos requisitos do Marco Común Europeo de Referencia para as Linguas. Nesta segunda edición revisada, os estudantes poden practicar habilidades receptivas e produtivas da lingua estranxeira (escoitar, ler, escribir e falar) a través de lecturas actualizadas e actividades significativas e atractivas. No libro do alumno inclúense exercicios de gramática e vocabulario para que tamén se poida utilizar como caderno de traballo.

Coa tecnoloxía Koha