Apicius 26 : Cuaderno de alta gastronomía / Montagudeditores
Tipo: Recurso continuoSeries: Apicius ; 26.Editor: Barcelona : Montagud Editores , 2002 Descrición: 224p. ; 297x210.ISSN: 1697-5138.Materia(s): revista | hostalería | cociña | pastelaríaRecursos en liña: Faga clic para acceso en liña Resumo: Apicius é unha revista que contén entrevistas aos cociñeiros máis relevantes así como receitas e datos de interese do mundo dá cociña.Tipo de ítem | Localización actual | Sinatura topográfica | Número de volume | Dispoñibilidade | Notas | Data de vencemento | Código de barras | Datos do exemplar |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Consulta en sala | CIFP Paseo das Pontes Sala préstamo | 641(051) API mon | 26 | En biblioteca (Acceso restrinxido) | Consulta en sala | CER005000000133 |
|
Apicius é unha revista que contén entrevistas aos cociñeiros máis relevantes así como receitas e datos de interese do mundo dá cociña.
Formación Profesional