Apicius 26 (Rexistro nro. 1098351)

000 -CABECEIRA
Campo de control de longitud fija 00813nas a2200241 i 4500
INFORMACIÓN XERAL
Códigos de información de lonxitude fixa 240311s2002 sp ||||| |||| ||| ||spa d
DEPÓSITO LEGAL
Número de copyright ou de depósito legal B-9038-2002
ISSN
ISSN 1697-5138
MENCIÓN DE TÍTULO
Título Apicius 26
Resto do título : Cuaderno de alta gastronomía
Autores / Montagudeditores
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN
Lugar de publicación Barcelona
Editorial : Montagud Editores
Data de publicación , 2002
DESCRICIÓN FÍSICA
Extensión 224p.
Dimensións ; 297x210
PERIODICIDADE ACTUAL
Periodicidade actual semestral
DATAS DE PUBLICACIÓN
Data de publicación maio e novembro
MENCIÓN DE SERIE
Mención de serie Apicius
Número de volume ; 26
RESUMO
Resumo Apicius é unha revista que contén entrevistas aos cociñeiros máis relevantes así como receitas e datos de interese do mundo dá cociña.
NOTA DE PÚBLICO DESTINATARIO
Nota de audiencia Formación Profesional
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia revista
-- 51215
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia hostalería
-- 161738
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia cociña
-- 15524
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia pastelaría
-- 164503
ACCESO ELECTRÓNICO
Dirección de internet https://www.libreriagastronomica.com/apicius
REFERENCIA ILS ANTERIOR
-- 2
Exemplares
Retirado Perdido Fuente de clasificación o esquema Estropeado Restricciones de uso No para préstamo Localización permanente Localización actual Localización en estanterías Fecha adquisición Fuente de adquisición Signatura correspondiente a la clasificación Parte de la signatura que identifica al ejemplar Signatura completa Código de barras Fecha última consulta Número de volumen Tipo de item de Koha Nota pública
        Acceso restrinxido En biblioteca CIFP Paseo das Pontes CIFP Paseo das Pontes Sala préstamo 2024-03-11 Donación 641(051) mon 641(051) API mon CER005000000133 2024-03-11 26 Consulta en sala Consulta en sala