Sabores (Rexistro nro. 1572859)

000 -CABECEIRA
Campo de control de longitud fija 02741nam a2200409 c 4500
INFORMACIÓN XERAL
Códigos de información de lonxitude fixa 211220s2021 sp a g |||| 000 0 spa
DEPÓSITO LEGAL
Número de copyright ou de depósito legal B 15038-2021
ISBN
ISBN 9788418107924
CDU
CDU 641.55(083.12)
CDU
CDU 641.56-056.84(083.12)
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA
Nome de persoa Ottolenghi, Yotam
Datas asociadas ao nome (1968- )
Termo indicativo de función autor/a
-- 265827
TÍTULO UNIFORME
Título uniforme Flavour
MENCIÓN DE TÍTULO
Título Sabores
Autores / Yotam Ottolenghi
EDICIÓN
Edición Primera edición: noviembre de 2021
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN
Lugar de publicación Barcelona
Editorial : Salamandra
Data de publicación , 2021
DESCRICIÓN FÍSICA
Extensión 320 p.
Outras características físicas : fot. (cor)
Dimensións ; 28cm
MENCIÓN DE SERIE
Mención de serie fun & food
NOTA XERAL
Nota xeral Tras Cocina simple y Exuberancia, vuelve Ottolenghi con más de cien recetas innovadoras para todos los amantes de las verduras.

«El último libro de Ottolenghi, escrito con la cocinera Ixta Belfrage, es otro festival de cocina exuberante en la que los ingredientes de origen vegetal son siempre protagonistas. Puede que algunas recetas sean exigentes, no tanto en su preparación como en su lista de ingredientes, pero Ottolenghi no defrauda y consigue hacerte salivar casi en cada página. Al próximo tarugo que te diga que las verduras son aburridas, le das con este libro en la cabeza.» El Comidista
NOTA DE CONTIDO
Nota de contido INTRODUCCIÓN / LOS INGREDIENTES DE SABORES / TÉCNICA / Marcar / Caramelizar / Infusionar / Curar / MARIDAJE / Dulzor / Grasa / Acidez / Picante / PRODUCTO / Setas / El género allium / Frutos secos y semillas / Azúcar: fruta y alcohol / BOMBAS DE SABOR / MENÚS DIARIOS Y FESTIVOS / ÍNDICE / AGRADECIMIENTOS
RESUMO
Resumo En Sabores, Ottolenghi y Belfrage renuevan los cánones de la cocina vegetariana y la llevan a un nivel superior. Dividido en tres partes, donde se explican métodos culinarios como el braseado, los cuatro emparejamientos básicos de las verduras entre ellas y la gama de intensidad de sabor, esta obra desvela cómo explotar el máximo potencial de las verduras de cada día para crear una cocina extraordinariamente sabrosa.

Sus más de cien recetas, acompañadas de impactantes fotografías, harán las delicias de los seguidores de Ottolenghi y de todos los amantes de las verduras.
DESTINATARIOS
Nota de audiencia Formación Profesional
-- Adultos/as
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Cociña vexetariana
-- 265828
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Cociña
-- 15524
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Vegana
-- 265830
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Vexetariana
-- 265831
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Receitas
-- 30544
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Técnicas culinarias
-- 265615
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Vexetais
-- 51036
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Verduras
-- 73067
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Hortalizas
-- 7498
SECUNDARIAS-AUTOR
Nome de persoa Belfrage, Ixta
Termo indicativo de función autor/a
-- 265838
SECUNDARIAS-AUTOR
Nome de persoa Costa, Rita da
Termo indicativo de función tradutor/a
-- 6997
SECUNDARIAS-AUTOR
Nome de persoa Lovekin, Jonathan
Termo indicativo de función fotógrafo/a
-- 265839
SECUNDARIAS-AUTOR
Nome de persoa Wigley, Tara
Termo indicativo de función colaborador/a
-- 265840
ACCESO ELECTRÓNICO
Dirección de internet https://www.penguinlibros.com/es/libros-de-cocina/261334-libro-sabores-9788418107924/fragmento
REFERENCIA ILS ANTERIOR
-- 2
Exemplares
Retirado Perdido Fonte de clasificación ou esquema Estragado Non para préstamo Localización permanente Localización actual Localización en andeis Data de alta no sistema Fonte de adquisición Sinatura correspondente á clasificación Parte da sinatura que identifica ao exemplar Sinatura completa Código de barras Data da última consulta Tipo de ítem de Koha
          CIFP Paseo das Pontes CIFP Paseo das Pontes Sala préstamo 2025-03-23 PLAMBE 24-25 641.7 sab 641.7 OTT sab CER005000000626 2025-03-23 Prestable

Coa tecnoloxía Koha