Institut Paul Bocuse - L'école de l'excellence culinaire (Rexistro nro. 1572820)

000 -CABECEIRA
Campo de control de longitud fija 02847cam a2200373 i 4500
INFORMACIÓN XERAL
Códigos de información de lonxitude fixa 221228s2022 fr a gr 001 0 fre d
ISBN
ISBN 9782036040960
OTROS IDENTIFICADORES
Número normalizado ou código 9782036041042
CDU
CDU 641.5
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA
Nome de persoa Fleury, Hervé
Datas asociadas ao nome (1948-....).
Termo indicativo de función autor/a
-- 260648
MENCIÓN DE TÍTULO
Título Institut Paul Bocuse - L'école de l'excellence culinaire
Resto do título : 250 techniques de chef expliquées pas à pas en 1800 photos
Autores / Hervé Fleury
EDICIÓN
Edición 1
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN
Lugar de publicación Paris
Editorial : Larousse
Data de publicación , 2022
DESCRICIÓN FÍSICA
Extensión 720 p.
Outras características físicas : il. (cor)
Dimensións ; 29 cm.
MENCIÓN DE SERIE
Mención de serie Hors collection Cuisine Beaux-Livres
RESUMO
Resumo Dá a benvida á escola de excelencia na túa cociña e descubre todos os segredos da gastronomía francesa seguindo paso a paso aos chefs do Instituto Paul Bocuse.

• 250 técnicas ilustradas paso a paso para dominar os fundamentos e os saberes máis sofisticados da gastronomía francesa.
• 70 novas receitas propostas polos Cociñeiros do Instituto, dende as máis accesibles ata as máis innovadoras.
• Máis de 1800 fotografías.
• Textos ricos e detallados para comprender todo sobre o uso dos produtos, os métodos de cocción e os principios de conservación...
• E para ir aínda máis alá, os segredos dos maridaxes e da vaixela!

O SABER FACER DOS COCIÑEIROS POR FIN ACCESIBLE A TODOS!

--------

Accueillez l’école de l’excellence dans votre cuisine et découvrez tous les secrets de la gastronomie française en suivant pas à pas les Chefs de l’Institut Paul Bocuse.

• 250 techniques illustrées étape par étape pour maîtriser les basiques et les savoir-faire les plus élaborés de la gastronomie française.
• 70 recettes inédites proposées par les Chefs de l’Institut, des plus accessibles aux plus innovantes.
• Plus de 1800 photographies.
• Des textes riches et détaillés pour tout comprendre sur l’utilisation des produits, les modes de cuisson et les principes de conservation…
• Et pour aller encore plus loin, les secrets des accords mets-vins et des arts de la table !

LE SAVOIR-FAIRE DES CHEFS EST ENFIN ACCESSIBLE À TOUS !
DESTINATARIOS
Nota de audiencia Formación Profesional
MATERIA--NOME DE ENTIDADE
Nome de entidade Institut Paul Bocuse
-- 248551
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Cuisine
-- 170886
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Cociña
-- 15524
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Techniques culinaires
-- 265614
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Técnicas culinarias
-- 265615
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Gastronomie
-- 233080
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Gastronomía
-- 265618
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Gastronomie française
-- 265619
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Gastronomía francesa
-- 265620
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Accords mets-vins
-- 265617
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Maridaxe
-- 171122
SECUNDARIAS-AUTOR
Nome de persoa Bocuse, Paul
Datas asociadas ao nome (1926-2018).
-- 260649
SECUNDARIAS-AUTOR
Nome de persoa Jeannette, Aurélie
Datas asociadas ao nome (19..-....).
Termo indicativo de función fotógrafo/a
-- 260650
SECUNDARIAS-AUTOR
Nome de persoa Thévenet, Jonathan
Termo indicativo de función fotógrafo/a
-- 248550
ACCESO ELECTRÓNICO
Dirección de internet https://www.editions-larousse.fr/livre/institut-paul-bocuse-lecole-de-lexcellence-culinaire-9782036040960/
REFERENCIA ILS ANTERIOR
-- 2
Exemplares
Retirado Perdido Fonte de clasificación ou esquema Estragado Non para préstamo Localización permanente Localización actual Localización en andeis Data de alta no sistema Fonte de adquisición Sinatura correspondente á clasificación Parte da sinatura que identifica ao exemplar Sinatura completa Código de barras Data da última consulta Tipo de ítem de Koha
          CIFP Paseo das Pontes CIFP Paseo das Pontes Sala préstamo 2025-03-23 Orzamento xeral 23-24 641.9 ins 641.9 FLE ins CER005000000623 2025-03-23 Prestable

Coa tecnoloxía Koha