Institut Paul Bocuse - L'école de l'excellence culinaire (Rexistro nro. 1572820)
[ vista simple ]
000 -CABECEIRA | |
---|---|
Campo de control de longitud fija | 02847cam a2200373 i 4500 |
INFORMACIÓN XERAL | |
Códigos de información de lonxitude fixa | 221228s2022 fr a gr 001 0 fre d |
ISBN | |
ISBN | 9782036040960 |
OTROS IDENTIFICADORES | |
Número normalizado ou código | 9782036041042 |
CDU | |
CDU | 641.5 |
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA | |
Nome de persoa | Fleury, Hervé |
Datas asociadas ao nome | (1948-....). |
Termo indicativo de función | autor/a |
-- | 260648 |
MENCIÓN DE TÍTULO | |
Título | Institut Paul Bocuse - L'école de l'excellence culinaire |
Resto do título | : 250 techniques de chef expliquées pas à pas en 1800 photos |
Autores | / Hervé Fleury |
EDICIÓN | |
Edición | 1 |
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN | |
Lugar de publicación | Paris |
Editorial | : Larousse |
Data de publicación | , 2022 |
DESCRICIÓN FÍSICA | |
Extensión | 720 p. |
Outras características físicas | : il. (cor) |
Dimensións | ; 29 cm. |
MENCIÓN DE SERIE | |
Mención de serie | Hors collection Cuisine Beaux-Livres |
RESUMO | |
Resumo | Dá a benvida á escola de excelencia na túa cociña e descubre todos os segredos da gastronomía francesa seguindo paso a paso aos chefs do Instituto Paul Bocuse. • 250 técnicas ilustradas paso a paso para dominar os fundamentos e os saberes máis sofisticados da gastronomía francesa. • 70 novas receitas propostas polos Cociñeiros do Instituto, dende as máis accesibles ata as máis innovadoras. • Máis de 1800 fotografías. • Textos ricos e detallados para comprender todo sobre o uso dos produtos, os métodos de cocción e os principios de conservación... • E para ir aínda máis alá, os segredos dos maridaxes e da vaixela! O SABER FACER DOS COCIÑEIROS POR FIN ACCESIBLE A TODOS! -------- Accueillez l’école de l’excellence dans votre cuisine et découvrez tous les secrets de la gastronomie française en suivant pas à pas les Chefs de l’Institut Paul Bocuse. • 250 techniques illustrées étape par étape pour maîtriser les basiques et les savoir-faire les plus élaborés de la gastronomie française. • 70 recettes inédites proposées par les Chefs de l’Institut, des plus accessibles aux plus innovantes. • Plus de 1800 photographies. • Des textes riches et détaillés pour tout comprendre sur l’utilisation des produits, les modes de cuisson et les principes de conservation… • Et pour aller encore plus loin, les secrets des accords mets-vins et des arts de la table ! LE SAVOIR-FAIRE DES CHEFS EST ENFIN ACCESSIBLE À TOUS ! |
DESTINATARIOS | |
Nota de audiencia | Formación Profesional |
MATERIA--NOME DE ENTIDADE | |
Nome de entidade | Institut Paul Bocuse |
-- | 248551 |
MATERIA--TERMO DE MATERIA | |
Termo de materia | Cuisine |
-- | 170886 |
MATERIA--TERMO DE MATERIA | |
Termo de materia | Cociña |
-- | 15524 |
MATERIA--TERMO DE MATERIA | |
Termo de materia | Techniques culinaires |
-- | 265614 |
MATERIA--TERMO DE MATERIA | |
Termo de materia | Técnicas culinarias |
-- | 265615 |
MATERIA--TERMO DE MATERIA | |
Termo de materia | Gastronomie |
-- | 233080 |
MATERIA--TERMO DE MATERIA | |
Termo de materia | Gastronomía |
-- | 265618 |
MATERIA--TERMO DE MATERIA | |
Termo de materia | Gastronomie française |
-- | 265619 |
MATERIA--TERMO DE MATERIA | |
Termo de materia | Gastronomía francesa |
-- | 265620 |
MATERIA--TERMO DE MATERIA | |
Termo de materia | Accords mets-vins |
-- | 265617 |
MATERIA--TERMO DE MATERIA | |
Termo de materia | Maridaxe |
-- | 171122 |
SECUNDARIAS-AUTOR | |
Nome de persoa | Bocuse, Paul |
Datas asociadas ao nome | (1926-2018). |
-- | 260649 |
SECUNDARIAS-AUTOR | |
Nome de persoa | Jeannette, Aurélie |
Datas asociadas ao nome | (19..-....). |
Termo indicativo de función | fotógrafo/a |
-- | 260650 |
SECUNDARIAS-AUTOR | |
Nome de persoa | Thévenet, Jonathan |
Termo indicativo de función | fotógrafo/a |
-- | 248550 |
ACCESO ELECTRÓNICO | |
Dirección de internet | https://www.editions-larousse.fr/livre/institut-paul-bocuse-lecole-de-lexcellence-culinaire-9782036040960/ |
REFERENCIA ILS ANTERIOR | |
-- | 2 |
Retirado | Perdido | Fonte de clasificación ou esquema | Estragado | Non para préstamo | Localización permanente | Localización actual | Localización en andeis | Data de alta no sistema | Fonte de adquisición | Sinatura correspondente á clasificación | Parte da sinatura que identifica ao exemplar | Sinatura completa | Código de barras | Data da última consulta | Tipo de ítem de Koha |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
CIFP Paseo das Pontes | CIFP Paseo das Pontes | Sala préstamo | 2025-03-23 | Orzamento xeral 23-24 | 641.9 | ins | 641.9 FLE ins | CER005000000623 | 2025-03-23 | Prestable |