El gran libro del queso (Rexistro nro. 1482951)
[ vista simple ]
000 -CABECEIRA | |
---|---|
Campo de control de longitud fija | 01716nam a2200265 i 4500 |
INFORMACIÓN XERAL | |
Códigos de información de lonxitude fixa | 030726s2000 sp f spa |
DEPÓSITO LEGAL | |
Número de copyright ou de depósito legal | LE 56-2000 |
ISBN | |
ISBN | 8424123182 |
CDU | |
CDU | 641.3/.5(083.12) |
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA | |
Nome de persoa | Teubnez, Christian |
Termo indicativo de función | autor/a |
-- | 247920 |
TÍTULO UNIFORME | |
Título uniforme | Das große Buch vom Käse |
MENCIÓN DE TÍTULO | |
Título | El gran libro del queso |
Resto do título | : Una enciclopedia completa sobre los diferentes tipos de quesos, con múltiples recetas para su preparación |
Autores | / Christian Teubnez |
EDICIÓN | |
Edición | 4ª ed. |
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN | |
Lugar de publicación | León |
Editorial | : Everest |
Data de publicación | ,D.L. 2000 |
DESCRICIÓN FÍSICA | |
Extensión | 255 p. |
Outras características físicas | :il. col. |
Dimensións | ;30 cm |
NOTA DE CONTIDO | |
Nota de contido | 1. ¿Qué es el queso? / 2. Diccionario del queso / 3. Cocina práctica del queso / 4. Cocina fía del queso / 5. Ensaladas / 6. Sopas con queso / 7. Huevos, tostadas y suflés / 8. Pasta, polenta, rosotto / 9. Pescado, carne y aves / 10. Hortalizas y patatas / 11. Fondue y raclette / 12. Hornear con queso / 13. Postres / 14. Queso y vino / 15. Índice de conceptos y recetas |
RESUMO | |
Resumo | Este libro contiene las mejores recetas de queso: preparados clásicos y modernos, así como las especialidades internacionales más importantes, todas ellas explicadas paso a paso con abundantes fotografías. También incluye las variedades más importantes de queso estructuradas por familias, información sobre el proceso de elaboración, importancia nutritiva y todo para llegar a ser un experto conocedor del queso. |
DESTINATARIOS | |
Nota de audiencia | Formación Profesional |
MATERIA--TERMO DE MATERIA | |
Termo de materia | Queixo |
-- | 164072 |
MATERIA--TERMO DE MATERIA | |
Termo de materia | Cociña |
-- | 15524 |
SECUNDARIAS-AUTOR | |
Nome de persoa | Ehlert, Friedrich W. |
Termo indicativo de función | autor/a |
-- | 247921 |
SECUNDARIAS-AUTOR | |
Nome de persoa | Mair-Waldburg, Heinrich |
Termo indicativo de función | autor/a |
-- | 247922 |
ACCESO ELECTRÓNICO | |
Dirección de internet | https://quesoteca.com/blog/el-gran-libro-del-queso-n188 |
REFERENCIA ILS ANTERIOR | |
-- | 2 |
Retirado | Perdido | Fonte de clasificación ou esquema | Estragado | Non para préstamo | Localización permanente | Localización actual | Localización en andeis | Data de alta no sistema | Fonte de adquisición | Sinatura correspondente á clasificación | Parte da sinatura que identifica ao exemplar | Préstamos totais | Sinatura completa | Código de barras | Data da última consulta | Data do último préstamo | Tipo de ítem de Koha |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
CIFP Paseo das Pontes | CIFP Paseo das Pontes | Sala préstamo | 2025-02-05 | Orzamento xeral | 642.3 | gra | 1 | 642.3 TEU gra | CER005000000468 | 2025-02-20 | 2025-02-05 | Prestable |