Procesos básicos de producción culinaria (Rexistro nro. 1194381)

000 -CABECEIRA
Campo de control de longitud fija 00992nam a22002413u 4500
INFORMACIÓN XERAL
Códigos de información de lonxitude fixa 240926s2024 sp ||||f||||||00| ||spa||
DEPÓSITO LEGAL
Número de copyright ou de depósito legal M 15986-2024
ISBN
ISBN 9788411349383
CDU
CDU 641
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA
Nome de persoa Domínguez Jiménez, Carla
Termo indicativo de función autor/a
-- 219452
MENCIÓN DE TÍTULO
Título Procesos básicos de producción culinaria
EDICIÓN
Edición 1ª ed.
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN
Lugar de publicación España
Editorial : Editex
Data de publicación , 2024
DESCRICIÓN FÍSICA
Extensión 176
Dimensións ; 27x21
NOTA DE CONTIDO
Nota de contido 1.Las técnicas culinarias
2.Elaboraciones básicas de múltiples aplicaciones
3.Elaboraciones elementales de cocina
4.Guarniciones y decoraciones
5.Postres y elaboraciones básicas dulces
6.Acabados y emplatados
7.El servicio en la cocina profesional
RESUMO
Resumo Proyecto global para trabajar todos los módulos del grado básico
DESTINATARIOS
Nota de audiencia Formación Profesional
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Hostalería e turismo
-- 211568
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Ciclo básico
-- 219453
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Cociña
-- 15524
ACCESO ELECTRÓNICO
Dirección de internet https://www.editex.es/Publicacion/8fc7fc02-8a86-41bb-9855-0d8215ec9587
REFERENCIA ILS ANTERIOR
-- 2
Exemplares
Retirado Perdido Fonte de clasificación ou esquema Estragado Non para préstamo Localización permanente Localización actual Data de alta no sistema Fonte de adquisición Sinatura correspondente á clasificación Parte da sinatura que identifica ao exemplar Sinatura completa Código de barras Data da última consulta Tipo de ítem de Koha
          CIFP Paseo das Pontes CIFP Paseo das Pontes 2024-10-25 Donación editorial 641M pro 641M DOM pro CER005000000325 2024-10-25 Prestable

Coa tecnoloxía Koha