Risotto (Rexistro nro. 1106785)

000 -CABECEIRA
Campo de control de longitud fija 01017nam a2200253 b 4500
INFORMACIÓN XERAL
Códigos de información de lonxitude fixa 110318s2005 sp o g 000 0 spa d
ISBN
ISBN 9788432914973
CDU
CDU 641.55(083.12)
CDU
CDU (02)641 Cociña e nutrición
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA
Nome de persoa Clark, Maxine
Datas asociadas ao nome (1955-)
Termo indicativo de función autor/a
-- 192247
TÍTULO UNIFORME
Título uniforme Risotto
MENCIÓN DE TÍTULO
Título Risotto
Resto do título : con verduras, marisco, carne y demás
Autores / Maxine Clark
EDICIÓN
Edición 1ª ed.
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN
Lugar de publicación Barcelona
Editorial : Ediciones Ceac
Data de publicación , 2005
DESCRICIÓN FÍSICA
Extensión 144 p.
Outras características físicas : il. cor
Dimensións ; 24 cm
NOTA DE CONTIDO
Nota de contido Relajante, sensual, delicioso...
Lo básico
Verduras
Queso y huevos
Aves y caza
Carne y beicon
Pescado y marisco
Otras recetas con risotto
Glosario
Índice
RESUMO
Resumo Preparar un risotto es una de las experiencias culinarias más relajantes, sencuales y satisfactorias que conozco. Maxime Clark
DESTINATARIOS
Nota de audiencia Formación Profesional
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Arroz
-- 61422
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Receitas de cociña
-- 6970
MATERIA--TERMO DE MATERIA
Termo de materia Risotto
-- 192248
SECUNDARIAS-AUTOR
Nome de persoa Brigdale, Martin
Termo indicativo de función fotógrafo/a
-- 192249
REFERENCIA ILS ANTERIOR
-- 2
Exemplares
Retirado Perdido Fonte de clasificación ou esquema Estragado Non para préstamo Localización permanente Localización actual Localización en andeis Data de alta no sistema Sinatura correspondente á clasificación Parte da sinatura que identifica ao exemplar Sinatura completa Código de barras Data da última consulta Tipo de ítem de Koha
          CIFP Paseo das Pontes CIFP Paseo das Pontes Sala préstamo 2024-05-10 641.8 ris 641.8 CLA ris CER005000000257 2024-05-10 Prestable

Coa tecnoloxía Koha