000 -CABECEIRA |
Campo de control de longitud fija |
01070cam a2200193 i 4500 |
INFORMACIÓN XERAL |
Códigos de información de lonxitude fixa |
130821s2016 njua b 001 0 eng |
ISBN |
ISBN |
9781118073865 |
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA |
Nome de persoa |
Sanchez, Jose |
-- |
172692 |
Títulos e outros termos asociados ao nome |
(Food scientist) |
-- |
(Certified Executive Chef) |
Termo indicativo de función |
autor/a |
MENCIÓN DE TÍTULO |
Título |
Molecular gastronomy |
Resto do título |
: scientific cuisine demystified |
Autores |
/ Jose Sanchez |
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN |
Lugar de publicación |
New Jersey |
Editorial |
: Wiley |
Data de publicación |
, 2016 |
DESCRICIÓN FÍSICA |
Extensión |
ix, 310 p. |
Outras características físicas |
: ill. (mostly color), hardback : acidfree paper |
Dimensións |
; 29 cm |
RESUMO |
Resumo |
Molecular Gastronomy: Scientific Cuisine Demystified tiene como objetivo aclarar y explicar el fascinante mundo de la gastronomía molecular. Proporciona una base para experimentar y, lo que es más importante, comprender nuevos y emocionantes ingredientes y técnicas de cocina. |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
gastronomía |
-- |
172693 |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
cociña molecular |
-- |
170249 |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
hostalería |
-- |
161738 |
SECUNDARIAS-AUTOR |
Nome de persoa |
Hanabuchi, Koji |
-- |
172691 |
Termo indicativo de función |
fotógrafo/a |
ACCESO ELECTRÓNICO |
Dirección de internet |
https://www.booksforchefs.com/es/libros-alta-cocina/669-molecular-gastronomy-scientific-cuisine-demystified-de-jose-sanchez.html |
REFERENCIA ILS ANTERIOR |
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