000 01792nam a2200229 c 4500
997 0 0 _e2
008 170621s2017 sp a 000 0 eng
017 _aM 14735-2017
020 _a9788428339025
080 _a811.111(076.1)
100 1 _aEsteban García, M. Milagros
_eaut
_9283853
245 1 0 _aNew table for two
_b: inglés para cocina y restauración.
_c/ M. Milagros Esteban García, Pilar Rodríguez Arancón
250 _a2nd ed.
260 _aMadrid
_b: Paraninfo
_c, 2017.
300 _a211 p.
_bill.; col.
_c27 cm
500 _aLibro de texto do ciclo superior de Dirección de cociña e Dirección de Servizos de Restauración.
505 _aPara estudantes dos Ciclos formativos da familia profesional de Hostalaría e Turismo: • Grado medio: — Cocina y Gastronomía. — Servicios en Restauración. • Grado superior: — Dirección de Cocina. — Dirección de Servicios de Restauración.
520 3 _aEste curso proporciona aos estudantes o inglés básico necesario para navegar polo mundo profesional da cociña e da restauración. O contido do libro de texto segue o programa académico destes estudos e adáptase aos requisitos do Marco Común Europeo de Referencia para as Linguas. Nesta segunda edición revisada, os estudantes poden practicar habilidades receptivas e produtivas da lingua estranxeira (escoitar, ler, escribir e falar) a través de lecturas actualizadas e actividades significativas e atractivas. No libro do alumno inclúense exercicios de gramática e vocabulario para que tamén se poida utilizar como caderno de traballo.
650 7 _aLingua inglesa
_x Hostalaría
_vExercicios prácticos
_9283854
650 7 _aLengua inglesa
_xHostalaría e turismo
_vEjercicios prácticos
_9283855
700 1 _aRodríguez Arancón, Pilar
_ease
_9283856