000 | 00812nas a2200241 i 4500 | ||
---|---|---|---|
997 | 0 | 0 | _e2 |
008 | 240311s2002 sp ||||| |||| ||| ||spa d | ||
017 | _aB-9038-2002 | ||
022 | _a1697-5138 | ||
245 |
_aApicius 27 _b: Cuaderno de alta gastronomía _c/ Montagudeditores |
||
260 |
_aBarcelona _b: Montagu Editores _c, 2002 |
||
300 |
_a224p. _c; 297x210 |
||
310 | _aSemestral | ||
362 | _amaio e novembro | ||
490 |
_aApicius _v; 27 |
||
520 | 3 | _aApicius é unha revista que contén entrevistas aos cociñeiros máis relevantes así como receitas e datos de interese do mundo dá cociña. | |
521 | _aFOP | ||
650 |
_arevista _951215 |
||
650 |
_ahostalería _9161738 |
||
650 |
_acociña _915524 |
||
650 |
_apastelaría _9164503 |
||
856 | _uhttps://www.libreriagastronomica.com/apicius |