000 01466nam a2200277 c 4500
997 0 0 _e2
007 ta
008 160920s2016 sp a e 000 f spa
017 _aB 7268-2016
020 _a9788466329088
080 _a821.134.2(72)-31"19"
100 _aEsquivel, Laura
_eaut
_919171
245 1 0 _aComo agua para chocolate
_c/ Laura Esquivel
250 _a1ª ed. 23ª reimpresion.
260 _a[Barcelona]
_bDebolsillo
_c2022
300 _a264 p.
_b: il.
_c; 19 cm
490 0 _a( Bestseller
_v; 353/1
490 0 _a( Biblioteca Laura Esquivel
_v; 1
500 _aNovela en doce entregas con recetas, amores y remedios caseros
520 3 _aNon sempre temos a man os ingredientes da felicidade. Tita aprendérao desde pequena, cando medraba na cociña con Nacha e negábaselle toda posibilidade de vida propia desde o seu nacemento. Pero o que tamén aprendeu Tita é que os ingredientes non son o máis importante para cociñar un bo prato, senón todo o amor con que sexas capaz de facelo. Pero Tita deuse conta de que os seus pratos non só tiñan o poder de cegar polos seus sabores e texturas. A súa tristeza, a súa alegría, o seu desexo ou a súa dor á hora de preparalos contaxiábanse irremediablemente a todo aquel que os probaba.
521 _aADU
650 _arealismo máxico
_935669
650 _areceitas
_930544
650 _acociña
_915524
856 _uhttps://lanaveinvisible.com/2017/04/01/resena-como-agua-para-chocolate/