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NEW TABLE FOR TWO Student's book : Inglés para Cocina y Restauración / M. Milagros Esteban García, Pilar Rodríguez Arancón

por Esteban García, M. Milagros [autor/a]; Rodríguez Arancón, Pilar [autor/a].
Tipo: materialTypeLabelLibroEditor: Madrid : Paraninfo , 2017 Edición: 2nd ed.Descrición: 209 p. ill., col. 27 cm.ISBN: 9788428339025.Materia(s): Lengua inglesa | Lingua inglesa -- Cociña e restauración -- Exercicios prácticosRecursos en liña: Faga clic para acceso en liña
Contido:
New Table for Two is a new method specifically tailored to the needs of students of the following Ciclos Formativos de grado medio y grado superior de la familia profesional de Hostelería y Turismo: • Grado medio: — Cocina y Gastronomía. — Servicios en Restauración. • Grado superior: — Dirección de Cocina. — Dirección de Servicios de Restauración.
Resumo: Key features include: • Varied topics related to Cooking and Restaurant Services. • Extensive specific vocabulary activities. • Grammar coverage and review charts. • Relevant listening materials. • Communicative speaking activities. • Interesting reading texts from different sources. • Varied useful writing practice. • Self-assessment section in every unit. • Warm-up and Just for fun sections.
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Tipo de ítem Localización actual Sinatura topográfica Dispoñibilidade Notas Data de vencemento Código de barras Datos do exemplar
Préstamo especial CIFP Paseo das Pontes
Departamento
Préstamo exclusivo profesorado 81E-DIRCO EST eng Dispoñible Préstamo exclusivo profesorado CER005000000683
Préstamo especial CIFP Paseo das Pontes
Departamento
Préstamo exclusivo profesorado 81E-DIRCO EST eng Dispoñible Préstamo exclusivo profesorado CER005000000684
Préstamo especial CIFP Paseo das Pontes
Departamento
Préstamo exclusivo profesorado 81E-DIRCO EST eng Dispoñible Préstamo exclusivo profesorado CER005000000685

Includes the listening scripts and a glossary.

New Table for Two is a new method specifically tailored to the needs of students of the following Ciclos Formativos de grado medio y grado superior de la familia profesional de Hostelería y Turismo:

• Grado medio:
— Cocina y Gastronomía.
— Servicios en Restauración.

• Grado superior:
— Dirección de Cocina.
— Dirección de Servicios de Restauración.

Key features include:
• Varied topics related to Cooking and Restaurant Services.
• Extensive specific vocabulary activities.
• Grammar coverage and review charts.
• Relevant listening materials.
• Communicative speaking activities.
• Interesting reading texts from different sources.
• Varied useful writing practice.
• Self-assessment section in every unit.
• Warm-up and Just for fun sections.

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