Vista normal Vista MARC Vista ISBD

Apicius 24 : Cuaderno de alta gastronomía / Montagudeditores

Tipo: materialTypeLabelRecurso continuoSeries: Apicius ; 24.Editor: Barcelona : Montagud Editores , 2002 Descrición: 223p. ; 297x210.ISSN: 1697-5138.Materia(s): revista | hostalería | cociña | pastelaríaRecursos en liña: Faga clic para acceso en liña Resumo: Apicius é unha revista que contén entrevistas aos cociñeiros máis relevantes así como receitas e datos de interese do mundo dá cociña.
    valoración media: 0.0 (0 votos)
Tipo de ítem Localización actual Sinatura topográfica Número de volume Dispoñibilidade Notas Data de vencemento Código de barras Datos do exemplar
Consulta en sala CIFP Paseo das Pontes
Sala préstamo
641(051) API mont 24 En biblioteca (Acceso restrinxido) Consulta en sala CER005000000132

Apicius é unha revista que contén entrevistas aos cociñeiros máis relevantes así como receitas e datos de interese do mundo dá cociña.

Formación Profesional

Coa tecnoloxía Koha