000 -CABECEIRA |
Campo de control de longitud fija |
01252aam a2200241 i 4500 |
INFORMACIÓN XERAL |
Códigos de información de lonxitude fixa |
071207s2017 sp a 000 0 fre d |
DEPÓSITO LEGAL |
Número de copyright ou de depósito legal |
M 33325-2002 |
ISBN |
ISBN |
9788428339681 |
CDU |
CDU |
640.4:811.133.1'373.46 |
CDU |
CDU |
641.5:811.133.1'373.46 |
CDU |
CDU |
811.133.1'373.46 |
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA |
Nome de persoa |
Mota Iglesias, Arantxa. |
Termo indicativo de función |
autor/a |
-- |
105204 |
MENCIÓN DE TÍTULO |
Título |
Au service du client |
Resto do título |
: francés para cocina y retauración |
Autores |
/ Arantxa Mota Iglesias. |
EDICIÓN |
Edición |
4ª ed. |
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN |
Lugar de publicación |
Madrid |
Editorial |
: Paraninfo |
Data de publicación |
, 2017. |
DESCRICIÓN FÍSICA |
Extensión |
240 p. |
Outras características físicas |
: il. |
Dimensións |
; 30 cm |
NOTA DE CONTIDO |
Nota de contido |
Niveaux A1-B2 |
RESUMO |
Resumo |
Le niveau Cet ouvrage peut-être utilisé dès le niveau débutant jusquau niveau intermédiaire. Dans le contexte du Cadre Européen Commun de Référence pour les Langues, les contenus et les compétences travaillés dans Au Service du Client se situent entre les sections A1 et A2 / B1 et B2. Les objectifs Permettre un apprentissage du français général et du français du tourisme dans la branche professionnelle « restauration-cuisine ». |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
Lingua francesa. |
Subdivisión xeral |
Gramática e vocabulario |
-- |
Exercicios prácticos |
-- |
286302 |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
Hostalaría. |
-- |
131719 |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
Cocina - |
Subdivisión xeral |
Terminología. |
-- |
286303 |
REFERENCIA ILS ANTERIOR |
-- |
2 |